Cedric Dors - Mijn ontwikkeling en dankzegging aan docenten en ervaringen

In dit stukje wil ik graag een groot aantal situaties en mensen bedanken die me hebben gebracht tot dit punt in mijn leven. Onder andere het openen van mijn dans en fit studio en inspirerende en motiverende momenten in mijn dans en training.
Deze heb ik met name  te danken aan een groot aantal sleutelpersonen in mijn leven:

 

_God_

Zonder mijn Heer en verlosser zou ik niet zijn waar ik nu ben en niet op de manier bezig zijn zoals ik dat nu ben dus allereerst Glorie en eer aan de Allerhoogste. 

 

_Familie_

Mijn vader moeder: Om zoveel verschillende redenen. Pa, Vanaf het begin af aan is de stimulans die ik van je heb gekregen in het uitvoeren van sporten een onmisbare geweest. Van stoeipartijen in huis  (oefenen van mijn judotechnieken en een beetje karate) tot de potjes basketbal en het oefenen van mijn techniek op lokale veldjes in Maasland heb ik altijd support van je ervaren op sportgebied. Mam, je hebt me altijd gesteund no matter what! U bent ook degene die mij stimuleerde om de salsacursus te gaan volgen voor dat ben ik u altijd dankbaar, want het heeft mijn leven beïnvloed en me op een pad gezet waardoor ik nu ben waar ik ben met dans.

Mijn Vrouw en kind: De nieuw geboren passie die ik kreeg voor dans werd sterker naarmate ik jou heb ontmoet Zigora en dankzij je steun en geloof in mij ben ik waar ik nu ben. Naast dit heb je het grootste geschenk ooit, ons kind, Abigail gedragen ennnu ben je in verwachting van de tweede. Dankjewel voor alle steun support en liefde.. Ik hou ontzettend veel van je...De tweede komt eraan 😁

Aanvulling:

In 2019 hebben wij Ilaysa verloren een week voor haar komst.

Waarvan de pijn en het gemis nu nog steeds vers  bij ons aanwezig is. Miss you little one. What should've been, became something else!

Untill we meet again.

Tante Mara: Dank u voor alle inspiratie die ik kreeg als u de dansvloer opging en salsa danste, u bewoog altijd zo vloeiend. 

Audrey van Dorp: Mijn nicht, mijn zus zo zie ik je echt, en mijn eerste danspartner. Thanks voor alles ik ga het niet eens benoemen. 

Oom Luuk: De ervaring en de manier van werken tijdens het maken van drumstokken zijn voor mij een leidraad geweest in hoe ik mijn dans aanleer en hoe ik doorzet als ik een product (zoals een trainingsschema, of choreografie die vertoond moet worden op het podium) aflever.

Zoe Huizing,

Brother! onze connectie gaat verder dan alleen dans.

You know what you mean to me.

 

_Opleidingen en Scholen_

 

Dansschool Minerva, Cornelis (Cees) de Vroomen: mijn eerste officiële dansschool en dansdocent in lesvorm. Weliswaar had ik hiervoor een kleine basis bij een salsacursus in Zoetermeer, maar bij Minerva heb ik mijn eerste formele danslessen gevolgd. Dank voor het openen van dit hoofdstuk in mijn leven Cees.

HipHopHuis Rotterdam Lloyd Marengo (Lloyd Marengo): bedankt voor de inspirerende momenten in de stad waar ik als tiener het podium op mocht om een popping workshop mee te maken en bedankt voor de lessen die ik daarna heb mogen volgen.
Rajiv Bhagwanbali (Jivan'arazzi) en Gilbriano Pop-i Kertokalio, bedankt voor de lessen en kritische kijk op de ontwikkeling van mij en alle anderen uit het jaar dat ik bij jullie danste, ik kon altijd slecht tegen kritiek en feedback als tiener. Wat jullie hebben gezegd is eerst heel lang blijven hangen op de verkeerde manier totdat alles op een gegeven moment klikte.

Angelo Pardo: Dank voor de lessen in HipHop! Je lessen gingen verder dan alleen bewegingen, maar je choreo's vertelde ook altijd een verhaal. Thanks voor dit!


Albeda Danscollege:
Eigenlijk de hele lichting van 2017-2018 dankjulliewel voor jullie inspiratie  en bedankt voor de auditie ronde die ik destijds heb mogen doen bij jullie. Ook al heb ik die toen niet behaald heeft het me een drive gegeven die ik nooit had gekregen zonder dit te doen.

 

Albeda Sport & Bewegen, Zadkine Sport & Bewegen: Bedankt voor de opleiding Albeda Sport & Bewegen, ook al was ik niet zeker van mijn pad in het tweede jaar wat uiteindelijk resulteerde in de overstap naar ZADKINE Sport en Bewegen, ben ik dankbaar voor de input en tijd die in mij is gestopt door al mijn docenten en verder ook dank aan alle inspirerende klasgenoten en mensen die ik heb leren kennen en mogen ontmoeten.

 

Sportschool Mahorokan, Olaf, Bas Hollander: Bedankt voor de stage in het eerste jaar van Sport & Bewegen en bedankt voor de judolessen van vroeger Sensei Olaf. Stage lopen onder jou is voor mij een enorme leerervaring geweest en heeft mijn basis als Fitnessinstructeur en Personal Trainer gevormd. Bas, dankje voor de  inspiratie die ik heb opgedaan door mee te doen aan jouw lessen, wat ik het meest van jou heb geleerd is lesgeven met volle overgave.

 

MBV Green Eagles, met name Jan Dirk Renes, Hans Van Hoorn, Jenneke van Den Berg: Dank aan mijn eerste en enige basketbal vereniging voor jaren aan speelplezier, trainingen, stage en interne cursussen. Ik waardeer het enorm jullie zijn drie coaches die me enorm hebben beïnvloed qua wedstrijd mindset en houding op het veld. Ik dank jullie daar enorm voor. Dit is iets wat ik altijd bij me draag en waar ik aan terugdenk als ik soortgelijke situaties inga in het leven.


Quendell Amstelveen, John Wooter: Beiden bedankt voor de introductie aan Noes Fiolet en het opmerken van mijn talent! John bedankt voor de motivatie richting de auditie aan Fontys.

Noes Fiolet Studios: Noes Fiolet bedankt voor een ander inzicht op mijn werkethiek op de dansvloer en in het leven en uiteraard de scholarship die ik heb mogen genieten. Verder alle klassieke basis en introducties met andere disciplines. Ik heb geleerd open te staan voor meer dan een aantal stijlen. Bij jou heb ik de conclusie kunnen trekken dat dans allesomvattend is in plaats van alleen maar stijl gebonden.

Indirah Tauwnaar en Future in Dance / Fusion: Dank voor de eerste inspirerende momenten van een dance company en het creëren/aanwakkeren van mijn honger gevoel naar meer.

 

Sabrina de Graaf, Lou Lou: Twee oud collega's van me die ik never vergeten zal. Sabrina bedankt voor de basis beginselen van lesgeven in dans. Dmv het deelnemen aan jouw lessen, deels overnemen en het delen van jouw AALO kennis ben ik enorm gegroeid als beginnend lesgever, bovenal heeft het me structuur gegeven die ik nodig had om een les op te kunnen bouwen. LouLou, dankjewel voor alle lessen die ik met je mee mocht doen en de stimulans en tijd die je in mij hebt gestopt om jouw manier van lesgevens onder de knie te krijgen en jouw manier van overbrengen mijn eigen te maken.

 

Jolanda Scholten:  De meest allround en leerzame stage op ieder vlak is denk ik bij jouw geweest, hier heb ik bij Thuis op Straat sport en Spel toe kunnen passen met de kinderen, een groot stukje basis in ondernemerschap van je geleerd en met Delfshaven Dans een groot stuk van mijn huidige danspad mogen ontdekken.  Dankje daarvoor.

 

Codarts en Fontys: De eerste keer dat ik auditeerde voor deze scholen was ik er nog niet aan toe, maar ik ben dankbaar voor de momenten en ervaringen van deze audities. Codarts voor het inzicht in technisch niveau en Fontys bedankt voor de auditie ervaring, it wasn't meant to be.

 

Rijnijssel-Artez Milly Trouerbach, Minke Tettero, Marlies Weeting, Anne Suurendonk, Jaspaer van Luijk en alle andere docenten Ben Craft, Noa Simons, Nina Funk, Mario, Ruben Chi Verhoeven,  Ricardo Goofy Hendriks, Erwin van der Wouw, Caurena Bernabela, Hiske Dooper, Mariët Andringa, John Bliekendaal: Dank aan een ieder voor de opleiding en ongetwijfeld nog meer mensen voor mijn ervaringen bij jullie op school. Vanaf de Aanname aan de Urban opleiding met een wildcard tot de afronding van de Fasttrack Dance (Creative Contemporary) opleiding. 

Hier ben ik erachter gekomen welk pad ik werkelijk moest gaan bewandelen als danser en docent. Nogmaals bedankt!

 

Andere eervolle vermeldingen:

_Werkveld en opdrachtgevers:

 

Lifebuilders Kerkgemeente en Geert Oosterhuis en Mariëtte Oosterhuis

Bedankt voor de locatie,  de steun het vertrouwen in mij dat ik er goeds mee zou doen en alle gesprekken die ik met jullie nog steeds wekelijks voer.
Ik waardeer jullie als Pastoraal gezin en verhuurders enorm.

Bastiaan Roschar Dankjewel voor alles als broeder, zakelijk mentor, investeerder, ik kan je niet genoeg bedanken voor alle steun en toeverlaat in het opbouwende proces en het eerste jaar! Dankjewel  voor alle inspiratie!

Joshua Oosterhuis

Thanks voor je kritische kijk op iedere situatie die ik met je bespreek omtrent de studio promotie je input houdt me scherp, Bovenal ook bedankt voor het vertrouwen in mij. Ik waardeer je als vriend broer en raadgever.

Camille Johns

Lieve Camille ook jij als zakelijk mentor, vriendin van de familie (grandma) en alles wat je nog meer voor mij en Zigora betekent bedankt! Zonder jou was ik nu ook absoluut niet waar ik nu ben.

Ik waardeer je steun en vertrouwen.

 

Al mijn collegae dansers en trainers in het werkveld

Aan wie ik een voorbeeld heb kunnen nemen door wie ik geïnspireerd ben geraakt door 1 of andere manier, met wie ik heb mogen trainen, met wie ik ups en downs heb meegemaakt. Jullie zijn er teveel om op te noemen maar weet dat en ieder van jullie deel heeft gedragen aan mijn vorming.

Thank you all for that!

Fasttrack Dans lichting 2012-2014,

Forever in my heart and memories

 

De Blauwe Schuit Ria van Buitenen, Lyda Tijssen
Kunst Tussen de Schuifdeuren Phyllis Kneefel
Dansschool Moves Hoorn José Oliviera
SG Newton, Marion Winkelhuis
Oscar Romero Mai Movrin, Elvira, Chris
Artiance Alkmaar, Anke Purmer, Ria de Ridder
Stichting Netwerk, Fauzeia Akalei
Plein C, 

F4F Hoorn, team van 2014-2018

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.